سلام، به وب‌سایت گروه صنعتی اسمیاکو خوش آمدید.

لوگو
گروه صنعتی اسمیاکو

دستگاه آبگیر لوله ای فرش چیست

دستگاه آبگیر لوله ای فرش چیست

آبگیری فرش پس از شستشو یکی از کارهای ضروری است که کمک می‌کند فرش زودتر خشک شود. خشک کردن فرش در زیر نور آفتاب و در هوای آزاد برای شستن آن به روش سنتی مفید است. اما در کارگاه‌های قالیشویی که روزانه با تعداد بسیاری فرش سروکار دارند، روش مناسبی نیست. بدیهی است که برای این کار به دستگاه و تجهیزات خاص نیاز دارند.

دستگاهی که به این منظور طراحی و تولید شده، دستگاه آبگیر لوله ای فرش نام دارد. در این مقالۀ گروه صنعتی اسمیاکو ابتدا به طور مختصر برایتان توضیح می‌دهیم که دستگاه آبگیر لوله ای فرش چیست. سپس در هر بخش، مطالبی را در مورد نحوه عملکرد، ویژگی‌ها و مزایای استفاده از این دستگاه مفید برایتان خواهیم گفت.

دستگاه آبگیر لوله ای فرش

دستگاه آبگیر لوله ای فرش

دستگاه آبگیر لوله ای فرش یکی از تجهیزات مهم است که وجودش برای تمام شرکتهای قالیشویی ضروری است. تفاوتی ندارد که این شرکتها کوچک باشند یا بزرگ، در هر صورت، باید یکی از این دستگاهها در میان تجهیزات خود داشته باشند. همانطور که از اسم این دستگاه مشخص است، کارش گرفتن آب فرش پس از شستشو است. دستگاه آبگیر لوله ای با استفاده از نیروی گریز از مرکز این کار را انجام می‌دهد. استفاده از این دستگاه کمک می‌کند فرش‌های شسته شده در زمان بسیار کمتری خشک شوند که این برای شرکت‌های قالیشویی بسیار مهم است. در نتیجه، فرش با سرعت بیشتر و زمان کمتری برای تحویل به مشتری آماده می‌شود.

نحوه عملکرد دستگاه آبگیر لوله ای فرش

همانطور که گفتیم، وجود این دستگاه برای شرکت‌های قالیشویی ضروری است و به تحویل سریع‌تر فرش‌ها به مشتریان کمک بسیاری می‌کند. شرکت‌های سازنده معمولاً این دستگاه را در دو مدل درب دار و بدون درب تولید و به بازار عرضه می‌کنند که هر شرکت قالیشویی می‌تواند بسته به سلیقه و نیاز خود یک مدل را انتخاب کند.

عملکرد دستگاه آبگیر لوله ای فرش بدین صورت است:

پس از آن که شستشوی فرش به پایان رسید، آن را از دستگاه قالیشویی خارج کرده و در دستگاه قرار می‌دهند. پس از روشن شدن دستگاه، با سرعت بسیار زیادی شروع به چرخش می‌کند. این چرخش که همان ویژگی گریز از مرکز دستگاه است، باعث می‌شود تا 95 و در برخی موارد 98 درصد آب فرش گرفته شود. پس از اتمام کار، فرش را از دستگاه بیرون آورده و در فضای آزاد پهن می‌کنند. پس از چند ساعت فرش به طور کامل خشک شده و می‌توانند آن را به مشتری تحویل دهند.

مزایای استفاده از دستگاه آبگیر لوله ای فرش چیست

امروزه همانطور که می‌دانید، خشک کردن فرش به روش سنتی در کارگاه‌های قالیشویی کاری اشتباه و غیر ممکن است. چون هم به نیروی کار زیادی نیاز دارد و هم از نظر زمانی به صرفه نیست. این روش خشک کردن فقط برای استفاده به روش سنتی و در منزل مناسب است. چون در روش سنتی در منازل، شاید حداکثر دو تا سه فرش برای شستشو وجود داشته باشد و زمان برای خشک کردن آنها فراوان است. پس فرش را در هوای آزاد پهن می‌کنند و چند روز برای خشک کردن آن منتظر می‌مانند.

در کارگاه‌های قالیشویی مشتریان فرش‌های خود را در زمان کمی می‌خواهند و نمی‌توانند روزهای زیادی صبر کنند. در این صورت به دستگاه آبگیر لوله ای فرش نیاز است. در این بخش چند مورد از مزایای استفاده از این دستگاه را ذکر کرده‌ایم:

  • دستگاه آبگیر لوله ای می‌تواند آب فرش را تا 95 یا حتی 98 درصد خشک کند.
  • جلوی مخلوط شدن رنگ فرش‌ها را می‌گیرد.
  • به دلیل سرعت بالای کار، در زمان صرفه جویی می‌شود
  • در این روند، فرش مچاله نمی‌شود.
  • آبی که در روند چرخش از فرش گرفته شده، به طور کامل خارج می‌شود.
  • مهم‌ترین مزیت استفاده از این دستگاه آن است که فرش سریع خشک می‌شود و می‌توانید به مشتری تحویل دهید.
  • دیگر نیازی به بلند کردن، آویزان کردن و خشک کردن فرش به روش سنتی نیست.
بیشتر بخوانید: مزایای استفاده از دستگاه آبگیر لوله ای فرش را در اینجا بیاموزید 
دستگاه آبگیر لوله ای قالیشویی
عملیات آبگیری از فرش بصورت گریز از مرکز

کاربردهای دستگاه آبگیر لوله ای فرش

در کارگاه‌های قالیشویی همواره فرش زیادی برای شستشو وارد می‌شود و طبیعی است که به روش سنتی نمی‌توان این تعداد فرش را خشک کرد. به همین دلیل به تجهیزاتی نیاز است که بتواند آب فرش را در مدت کوتاهی گرفته و مدت زمان خشک کردن آن را کاهش دهد. این دستگاه یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین تجهیزات ضروری برای این کارگاه‌هاست.

خشک کردن فرش با دستگاه آبگیر لوله ای فوایدی هم دارد از جمله:

  • انواع فرش را می‌توانید تمیز شسته و آبگیری کنید.
  • فرش‌ها پس از شستشو نرم و شفاف می‌شوند.
  • چین و چروک فرش برطرف می‌شود.
  • ریشه فرش بسیار سفید و تمیز می‌شود.
  • فرش به سرعت و در زمان کمی خشک می‌شود و هیچ آسیبی نمی‌بیند.
  • از هدر رفتن آب جلوگیری می‌شود.

ویژگی‌های دستگاه آبگیر لوله ای

در این بخش چند مورد از ویژگی‌های این دستگاه را بررسی می‌کنیم. در این دستگاه از رنگ‌های پودری با مقاومت بالا در برابر آب، ساییدگی و زنگ زدگی استفاده شده است که باعث بیشتر شدن طول عمر دستگاه می‌شود. به علاوه، در ساختار آن ورق‌های گالوانیزه محکم و با استقامت بالا به کار رفته که هزینه‌های مربوط به تعمیر و نگهداری آن را تا حد زیادی کمتر می‌کند.

یکی دیگر از ویژگی‌های دستگاه آبگیر لوله ای فرش آن است که در حین کار هیچ گونه صدا و لرزشی ایجاد نمی‌کند. این دستگاه آب فرش را با استفاده از نیروی گریز از مرکز می‌گیرد. فرش در آن با سرعت بسیار بالایی می‌چرخد و حتی ممکن است تا 1400 دور در دقیقه برسد. همین امر باعث افزایش کیفیت خشک شدن فرش در زمانی کوتاه می‌شود.

چند مورد از ویژگی‌های دستگاه آبگیر لوله ای فرش:

  • در حین کار، لرزش و صدای بسیار کم و در حد صفر دارد.
  • عمر آن بیش از 10 سال است.
  • قدرت آبگیر بسیار زیادی دارد.
  • مکانیزم کارش بسیار باکیفیت و پرقدرت است.
  • درب آن لق نمی‌شود.
  • بلبرینگ آن بیش از حد مجاز داغ نمی‌شود.

نتیجه گیری

دستگاه آبگیر لوله ای یکی از ضروری‌ترین تجهیزات مورد نیاز کارگاه‌های قالیشویی است. کاربردش بدین صورت است که پس از شستشوی فرش، آن را از دستگاه قالیشویی خارج می‌کنند و در دستگاه آبگیر قرار می‌دهند. این دستگاه فرش را با سرعت بسیار زیادی چرخانده و با استفاده از نیروی سانتریفیوژ یا گریز از مرکز تا 98 درصد آب فرش را خارج می‌کند. مهم‌ترین مزیت استفاده از این دستگاه آن است که پس از آبگیری فرش را در هوای آزاد پهن می‌کنند و در مدت بسیار کمی کامل خشک می‌شود. بدیهی است که این امر کمک می‌کند فرش به سرعت برای تحویل به مشتری آماده شود.

www.smiaco.com

در این مقاله به طور مختصر توضیح دادیم که دستگاه آبگیر لوله ای فرش چیست. سپس نحوه عملکرد آن را برایتان بیان کردیم. پس از آن در بخش‌های مجزا، مزایای استفاده از آن، فواید کار کردن با این دستگاه و ویژگی‌هایش را هم شرح دادیم.

در مقالات بعدی، سایر تجهیزات مورد استفاده در کارگاه‌های قالیشویی را نیز برایتان معرفی کرده و در موردشان توضیح خواهیم داد. نظرها و پیشنهادهای خود در مورد این مقاله را در بخش نظرات در انتهای همین صفحه با ما در میان بگذارید.

لطفاً برای تماس کلیک کنید